Следвайте Гласове в ТелеграмПолитнекоректно за ПСА, фашизма и антифашизма през Втората

...
Следвайте Гласове в ТелеграмПолитнекоректно за ПСА, фашизма и антифашизма през Втората
Коментари Харесай

Велизар Енчев: Под знамената на евроатлантизма и русофобията реабилитират нацизма

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Политнекоректно за ПСА, фашизма и антифашизма през Втората международна война 

Какви са историческите обстоятелства в подтекста на поругания монумент на руската войска и охулването на  антифашистката опозиция през Втората международна война. Антифашистката опозиция в Европа през ВСВ е законен съдружник на Антихитлеристката коалиция, приета и подпомагана с оръжие от Съюз на съветските социалистически републики, Съединени американски щати и Англия.

Партизаните, ятаците, ремсистите и политзатворниците в пандизите на Борис |||, присъединил страната ни в Тристранния пакт на 1 март 1941-а, са не нарушители, а герои, тъй като са воювали против режим-съюзник на Нацистка Германия.

Само исторически необразовани хора могат да настояват, че руската войска е влезнала нелегално в България през септември 1944-а. По тази логичност и Вторият фронт през Втората международна война, открит от Съединени американски щати и Англия, също е противозаконен, а десантът в Нормандия е експанзия против немското ръководство на Франция.

Във всеки учебник по интернационалните връзки може да се прочете: на конференцията в Техеран (28 ноември-1 декември 1943) Сталин, Рузвелт и Чърчил стартират диалози по решението в кои страни да влезе руската войска в похода си към Берлин, по кое време и къде да бъде открит Втория фронт, какво да е следвоенното  устройство на Европа...

Тези дни в утринния блок на Българска национална телевизия десен политик назова ген. Владимир Заимов съветски сътрудник и изменник. След като десницата афишира ген. Заимов за изменник, тогава какъв е майор Франк Томпсън, който управлява английската военна задача към партизанската бригада на Славчо Трънски? И герои ли са жандармеристите, които разстрелват пленения майор Томпсън и двама български партизани?

По дясната логичност френските партизани /маките/ и бойните групи в Париж, които са сътрудници на английското разузнаване по време на войната, също са предатели. Но в случай че по френска телевизия някой си разреши да назова борците от Съпротивата нарушители и да разгласи за легален колаборaционисткия режим на маршал Петен, той отива непосредствено на подсъдимата пейка за пронацистка агитация. В България тази агитация е открита, даже се предизвиква и от властта, и от медиите. 

Ще го кажа напряко - под знамената на евроатлантизма и русофобията радикалната ни десница оправдава пронацистката власт в Царство България. Затова незабавно се нуждаем от Закон за денацификацията.

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР